De tijd van donkere avonden komt er weer aan, gedaan met lang buiten genieten. Dan maar genieten in huis, heerlijk relaxen in een sfeervolle omgeving, waar de details  het gezellig maken. Met warmte en heerlijk ruikende geuren van geurkaarsen en geurstokjes van het topmerk Baobab. Zij ruiken niet alleen lekker, maar  zijn ook een sieraad voor uw woon, slaapkamer of waar u ze wilt gebruiken.  De Baobab collectie  wordt ontworpen in België, geïnspireerd op het Afrikaanse continent, De grondstoffen worden met de grootste zorg gekozen, onze minerale was is afkomstig uit Duitsland, ons glas uit Polen, ons leer uit Italië en onze geuren zijn ontwikkeld in Grasse.
Alle kaarsen worden met de hand in door glas ambachtslieden mondgeblazen glas gegoten, waardoor elk exemplaar een uniek model is. Elke kaars wordt vervolgens voorzichtig aangekleed met een zwart lint, de signatuur van het merk, en gedeponeerd in een elegante zwarte doos die de kaars net als een juwelendoosje beschermt.
Een perfect cadeau deze goddelijke geuren, aan iemand anders of gewoon voor jezelf .

Black Pearls geurkaars. Exclusieve handgemaakte geurkaars Black Pearls van Baobab bevat geurnoten van zwarte roos en gember. De stijlvolle kaars in een mooi vormgegeven glazen pot heeft 3 lonten en gaat 150 branduren mee.
Stones Lazuli geurkaars Deze verfijnde, elegante geurkaars is door het decoratieve glas een uniek stuk voor ieder interieur. Het gemarmerde glas met blauwe accenten laat de mooie eigenschappen zien van de Lazuli steen, waar deze geur op gebaseerd is. De luxe kaars heeft verfrissende geurnoten van kardemom, zeezout en musk.
Les Exclusives Aurum geurkaars van Baobab Collection heeft een heerlijke luxueuze geur Precious Jasmine - Devine Musk. De kaars komt in een stijlvolle glazen houder in metallic goud. De kaars beschikt over vier lonten en gaat 150 branduren mee. Geleverd in een luxe geschenkverpakking.
Platinum Exclusive geurkaars. Exclusieve handgemaakte geurkaars Platinum Exclusive van Baobab heeft een heerlijke luxueuze geur en is gebroken wit van kleur. De stijlvolle kaars in een bijzondere zilverkleurige glazen pot heeft 5 lonten en gaat 400 branduren mee.
Max 10 Feathers geurkaars De kaars is uitgevoerd in effen gebroken wit en bevat geurnoten van zwarte roos en hout. De kaars is daarnaast voorzien van een glazen pot die stijlvol gedecoreerd is met een abstract verendessin in zwart. Deze geurkaars heeft vier lonten en gaat 60 branduren mee. Wordt geleverd in een luxe geschenkdoos.
Women geurkaars. Deze collectie genaamd Women ondersteunt het onderzoek naar borstkanker. De kaars is gedecoreerd met een grafisch dessin dat symbool staat voor vrouwelijkheid. Het dessin in poeder roze kleur is omlijst met gouddraad. Met deze actie wil Baobab Collection haar liefde voor vrouwen tonen. Baobab hoopt dat de Women kaarsen hun licht laten schijnen op deze zaak. Deze stijlvolle kaars van glas heeft vier lonten en gaat 60 branduren mee.
Ravintsara Ravina geurkaars 1100 gram De frisse geur van deze kaars ruikt naar munt en vetiver en doet denken aan de frisheid van een zomercocktail. De geurkaars Ravina is met de hand gehaakt door onze vrouwelijke ambachtslieden uit Madagaskar. Ze draagt de suggestieve naam van Ravina, wat in het Malagasi 'gebladerte' betekent. Natuurlijke bladpatronen zijn geborduurd met okerkleurige raffia draden, waardoor deze kaars veel allure krijgt en een echt sierstuk wordt.
Cuir de Russie Prestige geurkaars. Exclusieve handgemaakte geurkaars Cuir de Russie Prestige van Baobab is wit van kleur en de geur laat zich omschrijven als deer tanned hide. De stijlvolle kaars heeft 4 lonten en gaat 400 branduren mee.
Nirvana Holy geurkaars, Uit de Nirvana Collectie, geurkaars Holy is de kaars die de elementen het meest oproept. Het met de mond geblazen glas met blauwe golven doet de vlam verschijnen en verspreidt een rustgevend licht in uw interieur. Branduren: 150 uur
Mini Totem Platinum geurstokjes 250 ml met navulling 500 ml. Mini Totem Platinum geurstokjes van Baobab Collection. Deze luxe geurstokjes voorzien je woning voor zes maanden van een heerlijke mannelijke geur met geurtonen van amber en grapefruit. De geurstokjes hebben een inhoud van 250 ml en komen met een navulling van 500 ml.
Lodge Women geurstokjes 500 ml. Lodge Women geurdiffuser van Baobab Collection. Deze exclusieve geurdiffuser voorziet je woning voor zes maanden van een heerlijke geurmelange van magnolia, roos en musk. De geur wordt verspreid door speciale geursticks, deze dienen apart te worden aangeschaft.
Mini Totem Rainforest Tanjung geurstokjes 250 ml met navulling 500 ml. Mini Totem Rainforest Tanjung geurstokjes van Baobab Collection. Deze luxe geurstokjes voorzien je woning voor zes maanden van een heerlijke geur met geurtonen van ceder, guaiac-hout en galbanum. De geurstokjes hebben een inhoud van 250 ml en worden geleverd met een navulling van 500 ml.