Damesmode trends 2021 gespot in de webshop van Peter Hahn, winterjassen, gewatteerde winterjacks, parka’s, spijkerjasjes, broeken, jeans in frisse natuurlijke kleuren.

Klassiek maakt een comeback Chic, eenvoudig en zeer elegant. In tijdloze basiskleuren, zoals zwart, grijs, donkerblauw of camel. Gemaakt van luxueuze materialen, zoals wol en kasjmier. De snit is smal, de zoomlijn schommelt tussen knie- en kuitlengte. De blazerjas is serieus en geschikt voor elke gelegenheid, gewoon een chic statement.
Toverwoord: stijlmix! De trend van een relaxte look is natuurlijk ook zichtbaar bij jassen en jacks. Parka's zijn terug, net als spijkerjasjes. Zij zijn ideaal bij casual jeans, chino's en alles wat jeugdig is.
Natuurlijke kleuren Elegant & luxueus: zacht camel, lichtbruin, fijn crème of elegant beige: het klassieke kleurenpalet is weer helemaal 'en vogue'. In contrast hiermee kiezen designers voor moderne, ongedwongen pasvormen en nieuwe lengten die de klassieke broek minder streng maken. Dit resulteert in spectaculaire broekendesigns die u niet kunt weerstaan.
Bijzondere blikvangers Frisse kleuren & nieuwe motieven: broeken in levendige kleuren en met grafische motieven zijn een must voor iedere stijl. De nieuwe dessins doen ons denken aan de jaren 70, maar zijn subtiel uitgevoerd. Vaak blijven de enkels vrij, wat de blik naar beneden stuurt. Heel verleidelijk.
Onmisbaar: jeans Nieuwe designs, nieuwe kleuren, nieuwe lengten. Iedereen heeft er wel één in de kast en iedereen loopt er mee weg: jeans. De nieuwste jeanstrends vervullen een glansrol met moderne designs, nieuwe lengten en comfortabele pasvormen. Er komt nu ook kleur aan te pas, vooral felrood. De snit wordt wijder en de taillehoogte neemt weer comfortabel toe, wat zorgt voor een goed figuur. Met de nieuwe jeansdesigns kunnen vrouwen goed voor de dag komen.
Een allrounder met stijl Een must voor iedere garderobe: de zwarte broek. De nieuwe designs hebben doordachte details en moderne pasvormen die het vrouwelijke silhouet accentueren. Bij de smal toelopende en enkelvrije broeken die u langer laten lijken passen de nieuwe, wijde en extra lange shirts, truien en jasjes perfect. Oversized is in.